NYHETER

 

StrongerU i samarbete med Smart Planering - För din hälsa, ditt välbefinnande & din vardag!

Att inte föra träningsdagbok är ett vanligt nybörjarmisstag. Genom att använda en träningsdagbok kan du få både bättre och snabbare resultat. Jag kan nu erbjuda 3 olika Kost- & Träningsdagböcker som hjälper dig att planera, följa upp och utvärdera din träning, kost och vardagsmotion och samtidigt skapar en medvetenhet. Vilken passar dig bäst? För beställning skickar du mig ett mejl på ulrika@strongeru.se

 

Kost & Träningsdagboken

Hemligheten bakom att få resultat är att bli bättre på att planera, vara aktiv i vardagen och få en kontinuitet i din träning. Planerar du vad ska du äta under veckan, vad ska du träna, hur du ska träna och samtidigt reflekterar över dagsformen… Då skapar du bra förutsättningar för att lyckas och du vänjer kroppen vid nya hälsosamma rutiner.

Träningsdagboken

Ett av de viktigaste momenten för att få resultat med träningen är att använda dig av en träningsdagbok. Att skriva ner dina mål, ditt program och vilka övningar du ska göra under ett visst antal veckor skapar både trygghet och en kontinuitet och du kommer snabbt kunna se en styrkeutveckling.

Hälsodagboken

Alla människor är unika och alla har olika syn på vad som är ett balanserat liv, och så måste det få vara. Du kan inte leva någon annans liv utan du måste känna efter vad som är viktigt för dig och skapa dina förutsättningar för att må bra. Lättast att göra detta är genom struktur, planering och göra medvetna val.

Scroll to top