UnnsdagsWorkOut

Under våren och hösten har ett härligt gäng stigit upp i ottan för att tillsammans börja onsdagen med att unna sig en bra start på dagen i form av ett träningspass utomhus.

Att träna på morgonen är ett fantastiskt sätt att starta dagen! Även om du är den morgontrötta typen så är jag helt övertygad om att du, om du ger morgonträning en chans, kommer att börja uppskatta den och till och med se fram emot och längta till morgonen.

Träningen i sig ger dig bland annat en starkare kropp, bättre kroppshållning, rörligare leder, mer energi, bättre sömn, mindre stress, mindre ont av stillasittande eller monotont arbete, bättre immunförsvar, bättre motivation, bättre förbränning, bättre välmående, nya vänner och framförallt mycket glädje!

Att träna på morgonen ger dessutom en massa fördelar resten av dagen. Du blir piggare och gladare, mer kreativ och produktiv, du förbättrar din metabolism (ämnesomsättning) och du minskar risken för att träningen blir inställd pga att något annat dyker upp under dagen. Dessutom blir det lättare att kontrollera kosten/aptiten under dagen. Man vill liksom inte förstöra den fina starten med att sedan välja skräpmat…! 

Mer info om när vårens UnnsdagsWorkOut börjar kommer när det börjar närma sig start.

 

Scroll to top