Om mig

Mitt namn är Ulrika Andersson och jag jobbar som personlig tränare & kostrådgivare. Jag har alltid haft ett stort intresse för träning, kost och hälsa. Intresset gjorde att jag valde att utbilda mig till certifierad Kost & Träningskonsult by The Academy. Detta för att kunna motivera och inspirera andra till att äta hälsosamt, röra på sig, stärka upp kroppen samt att finna en hälsosam livsstil.

Vi har bara ett liv och en kropp och vi behöver ge den det den behöver för att klara av vardagens alla prövningar på bästa sätt. Det gäller att göra vad man kan för att få så många friska år som möjligt. För mig är träning och bra kost pusselbitar som tillsammans utgör en hälsosam livsstil. En investering i sig själv för att man ska må bra på flera olika plan, både fysiskt och psykiskt.

Träningen ger mig så mycket och jag vill dela med mig av min passion och mina kunskaper så att även du ska kunna hitta glädjen till träning och känslan av att längta till nästa träningspass!

Min filosofi kring kost är att hitta en balanserad kosthållning där man kan äta allt men inte alltid. Att till största del unna sig att äta en kost som är bra för kroppen och som gynnar välmåendet.

Som din personliga tränare ser jag fram emot att hjälpa dig till ett hälsosammare liv där en sund kost och träning blir ett naturligt inslag i din vardag. Tillsammans jobbar vi som ett team för att du ska nå just dina mål!

 

Scroll to top