KOST & TRÄNINGSDAGBOK – 295:- /st

– För din mat, styrketräning & vardagsmotion

 

Hemligheten bakom att få resultat är att bli bättre på att planera, vara aktiv i vardagen och få en kontinuitet i din träning. Planerar du vad ska du äta under veckan, vad ska du träna, hur du ska träna och samtidigt reflekterar över dagsformen… Då skapar du bra förutsättningar för att lyckas och du vänjer kroppen vid nya hälsosamma rutiner.

 

 

Du behöver även ha en långsiktig och realistisk plan… och framförallt tålamod och tilltro till att varje kostval och träningspass du gör kommer leda till framgång på sikt. Förväntar du dig snabba resultat på vågen och stora framsteg på gymmet så kommer du bli besviken och antagligen tappa motivationen. Men ger du dig själv tid att hinna vänja kroppen vid nya rutiner, bra mat och stimulerande träning så kommer du få den utveckling du önskar.

I den här boken skriver du ner vecka efter vecka hur dina träningspass blev. Vilka övningar du körde och vilka vikter du använde och samtidigt reflektera över hur det kändes. Var det ett bra pass, har du ont någonstans, är det något du ska träna extra på osv. Att kunna gå tillbaka flera veckor/månader och se vilka övningar och pass du tränat fram tills nu gör att du lättare får en överblick på din kost och träning, för att se framstegen om det är något du behöver träna mer på.

Utför du någon annan typ av träning en dag så kan du använda sidan till att dokumentera t.ex distans, tid, hastighet och puls m.m. eller vilken annan träningsform som helst. Efter varje vecka finns möjlighet att göra en större summering av antal träningspass och avvikande måltider m.m. För att på så sätt se hur stor din träningsvolym är och vilka framsteg du gör med din träning och kost.

Om boken:

Den här Kost & Träningsdagboken räcker i 3 månader och kommer göra det enklare för dig att planera dina dagar och samtidigt är det lagom tid för att du ska hinna se en utveckling och få in nya bra vanor. Använd boken till att fokusera på kosten, träningen och vardagsmotionen under den här perioden. Planera vad du ska äta och vad du ska träna respektive dag och sätt realistiska mål. Mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!

Kost & Träningsdagboken räcker i sammanlagt 3 månader (182 sidor i A5 storlek). Spiralbindning samt skyddande plastomslag.

 

Passar dig som…

 • Tränar mestadels styrketräning!
  Som vill hålla koll på vilka vikter/övningar/antal reps och set du ska köra på respektive dag.

 • Vill följa ett träningsprogram! 
  Som vill få en progression och styrkeutveckling genom att ha en plan med din träning.

 • Vill göra en fokuserad satsning under 3 månader!
  Som vill hinna se en förändring och få en kontinuitet i din träning.

 • Vill skapa en medvetenhet om vad du äter!
  Som vill lära dig att göra bra val i livet och hitta en livsstil som håller i många år framöver.

 • Ibland även kör konditionsinriktad/annan typ av träning!
  Men där fokuset ändå ligger på styrketräning.

 • Vill kunna planera veckan för att spara mer tid i vardagen!
  Som vill kunna sätta mål, planera veckan, reflektera och summera vad som varit bra och mindre bra.

 • Vill kunna följa din utveckling!
  Som vill se hur kosten och dagsformen påverkar ditt resultat/din ork/din motivation.

 • Jobbar med hälsa, friskvård och livsstilsförändringar!
  Som vill ha ett bra verktyg att arbeta med tillsammans med dina klienter.

 

 

 

Exempel från Kost & Träningsdagboken

 

Mät dina framsteg och se tydligt hur du utvecklas!

Scroll to top