Kostrådgivning –
För ökad hälsa och ett bättre välbefinnande

Vi bombarderas ständigt med nya hälsorön om vad man ska äta och inte. Olika dieter och tillskott presenteras i media med löften om viktnedgång och bättre hälsa. Det kan kännas förvirrande och vad ska man tro på?

En kostrådgivning kan vara ett steg i rätt riktning. Jag hjälper dig att hitta rätt i kostdjungeln, för att finna en välbalanserad kosthållning som passar dig och ditt liv. Vi utgår från ditt nuläge och tittar på hur du äter i dag och hur vi kan förbättra dina matvanor för det mål du har med kosten.

Mat är något man ska må bra av, både fysiskt och känslomässigt. Att äta bra mat gör det lättare att få bra resultat av träningen och du håller dig dessutom friskare och blir gladare.

Mitt mål är att du ska få ett avslappnat förhållningssätt till mat så att du tillsammans med livets andra viktiga pusselbitar hittar en livsstil som fungerar resten av livet.

Så här kan det gå till:

Du får ett frågeformulär från mig som du fyller i och mailar till mig tillsammans med en kostdagbok (där du skrivit upp vad du ätit under ett antal dagar). Utifrån formuläret och dagboken benar vi ut nuläge och önskat läge samt går igenom resultatet av kostdagboken. Därefter gör jag sedan ett kostupplägg och/eller förslag på kostförbättringar.

Utöver detta så finns det möjlighet till 4 veckors resultatanalys där rådgivning, avstämning via mail samt justering av kostupplägg ingår. Här har vi tät kontakt om så behövs samt att jag fungerar som ett bollplank samt ger stöd och pepp! (Dessa 4 veckor kan sedan självklart utökas)

Priser:
Kostanalys samt rådgivning 895:-
Inklusive 4 veckors uppföljning 1500:-

Har du andra önskemål så är du välkommen att kontakta mig!

Scroll to top